Lindab Doorline Takskjutsportar

Lindab Doorline Takskjutsportar, miljöcertifierad med 12 års garanti.
Lindab är det den enda Garageports leverantören som tillverkar miljöcertifierade garageportar.


Lindab har med Doorline tänkt igenom idén, om den perfekta garageporten. Miljöcertifierad och 12 års garanti. Grundligt designad med högsta säkerhetstänk. En garageport som skräddarsys för ditt garage. Anses av många att vara den bästa garageporten.

Lindabs Takskjutsportar är tillverkade i en lättviktskonstruktion vilket gör dem lätta såväl att montera som manövrera. Den starka stålplåten ger ett gott skydd mot inbrott och allt annat som en garageport ska skydda mot. Portens polyesterlackerade yta är väldigt motståndskraftig mot det svenska klimatet, den kräver minimalt underhåll och är lätt att tvätta ren.

Standardversionen av Lindabs garageportar kommer i en trä-struktur, klarlackerad i tålig polyester. Det finns tre standard färger att välja mellan, vit, antracit, svart. Topp- och bottenprofiler matchar färgerna på porten.

Lindabs garageportar har inbyggda säkerhetssystem som uppfyller de allra strängaste myndighetskraven. “Finger Protection”-systemet gör din port både säker och EU reglerad. Systemet förhindrar att såväl barn som vuxna klämmer fingrarna mellan portens paneler. Även runt gejdrarna har vi tänkt på säkerheten. En särskild kappa hindrar fingrarna att komma i kläm mellan gejdrar och rullar.