Lindab Doorline Garageportar

Lindab Doorline Takskjutsportar, miljöcertifierad med 12 års garanti.
Lindab är det den enda Garageports leverantören som tillverkar miljöcertifierade garageportar.


Under de senaste 25 åren har Lindab sålt garageportar på den svenska marknaden i samarbete med ett landstäckande nätverk av återförsäljare. Detta samarbete har utvecklats till ett företag som kommer att gå under namnet ”Lindab PortXpert”.

”Lindab PortXpert”-konceptet bygger på grundläggande värderingar med kunden i centrum, där kvalitet, lojalitet och logistik är en viktig del av det framtida samarbetet.
Lindabportarna marknadsförs, säljs och underhålls i dag genom dessa återförsäljare och landstäckande försäljning och service blir då en av fördelarna.

Samtliga återförsäljare är auktoriserade Lindabmontörer och blir löpande uppdaterade angående montering och service, samt utveckling av Lindabs garageports produkter.

Solida portlösningar från Lindab för byggnaden


Lindab tillverkar alla portar och reservdelar på sin egen fabrik i Danmark. Med det korta avståndet från Danmark till Sverige, samt vårt rikstäckande nätverk av Lindab PortXperter, kan vi erbjuda dig en av marknadens kortaste leveranstider.

Kompletta port- och logistiklösningar från en leverantör
Med allt från industri- och snabbrullportar till lastbryggor, vädertätningar och kompletta last hus är Lindab totalleverantör av individuella port- och logistiklösningar av Lindabs välkända kvalitet. Med vårt landstäckande nätverk av Lindab PortXperter behöver du endast en leverantör som kan serva dig och din verksamhet.

Skräddarsydda lösningar efter dina behov
Med vårt breda sortiment av industriportar, lastbryggor och vädertätningar, samt ett omfattande tillbehörsprogram, kan Lindab PortXperter skräddarsy port- och logistiklösningar efter dina behov. Vi erbjuder samtidigt stor frihet vad gäller utformning och design, med ett stort urval av färger och många kombinationsmöjligheter.